גיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

07/09/2011 | 23:37 | מאת: גלי

שלום יש לי מזה 14 חודש כאבים בגיד אכילס בשתי הרגליים כל בוקר כשאני קמה אולטרסאונד יצא תקין (אמרו שאין דלקת) טיפול בגלי הלם לא עזר טיפולי חשמל לא עזרו הייתי אצל נוירולוג, ראומטולוג, אורתופד, פיזיוטרפיסט אני משתגעת!!!!!! אני גרה בחיפה אשמח לדעת על מומחה כף רגל עם המלצות

גלי שלום אמנם איני יכול להמליץ לך על אורטופד כזה או אחר, אך יש אורטופדים טובים לכף רגל וקרסול גם באיזור חיפה והקריות בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול