כאב חוזר בכף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/09/2011 | 21:08 | מאת: כרמיאלי

לפני מספר שבעות כתבתי על כאב בכף הרגל בין האצבעות לעקב .כאשר כף הרגל נעה ללא בעיה בכול כיוון .הפניתם אותי לרופא מומחה לכף רגל ועקב .הגעתי למומחה כזה בקריות ..נאמר לי שזו דלקת כף רגל ..הטיפול אמבטיות חמות .וישר אחרכך למרוח וולטרן ..וכדור שגרם לי לכאב ראש כבד..עשיתי חמישה טיפולים . של אמבטיות וולטרן ..היה שיפור אדיר ..בשבוע האחרון המצב חזר שוב ..חזרתי לבצע את הטיפול הקודם ..ללא הכדור .כבר יומים וחצי ..עדין ללא שינוי ...מה לעשות להמשיך בטיפול לפנות שוב לרופא .למומחה אחר ..מבקש עיצתכם .בדודה מראש כרמיאלי...

שלום רב ייתכן והדלקת חזרה שוב. ממליץ בשלב ראשון על משככי כאבים, מתיחות של כף הרגל, וסבלנות. במידה ואין שיפור פנה שוב לאורטופד שלך. ייתכן ואתה זקוק למדרסים להקלה. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול