אודה על כל עזרה!!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/09/2011 | 11:59 | מאת: חן

לצערי הרב יש צורך בניתוח בכפות הרגליים,סובל מבהן 4 קצרה דו"צ על רקע מסרק 4 קצר-יש להאריך בכ-2 ס"מ בניתוח עם מקבע חיצוני.רציתי לדעת שמות של רופאים מומלצים וגם כמובן לדעת אם עדיף לנתח קודם רגל אחת או את שתיהן יחדיו כי לא ידוע לי אם יכול להיגרם נזק בהליכה..כיום אני הולך רץ ומשחק כדורגל בקלות ואני חושש מאפשרות לנזק בעקבות הניתוח שאותו אני אעשה מסיבות אסתטיות כי היני בן 22 ומעולם לא חשפתי את כפות רגליי בעיקר כי אני מתבייש.וגם האם כדאי לעשות ביטוח כלשהו לפני הניתוח אשמח לעזרתכם ולידע נוסף.. יום נעים :)

06/09/2011 | 17:33 | מאת: מיכי מנהיים

דר' טיטיון 054-4672646

06/09/2011 | 23:42 | מאת: דנה

שלום חן, ממש לא רופאה, אבל - אולי שנייה לפני שרצים לנתח, כדאי באמת לחשוב על העניין של הסיכונים, הסיכובים וכו. אינ לא מנסה להפחיד,אבל מכיוון שמדובר באמת בניתוח מסיבות אסתטיות בלבד, לא כדאי לרוץאליו. ניתוחהוא דבר שיש בו סיכונים. הוא עלול לגרום לפגיעה תחושתית, פגיעה בעצבים,זיהומים ועוד ועוד. צריך לחשוב היטב לפני שהולכים למשהו כזה מ"בחירה" ... במיוחד כשאתה מתאר את עצמך כשאדם פעיל וספורטיבי. בהצלחה דנה

חן שלום אתה (את?) מתאר/ת מצב רפואי הנקרא ברכימטטרסוס, כלומר קיצור מולד של מסרק 4 הגורם לאצבע 4 להתחבא בין שאר האצבעות. מצב זה הינו שפיר לחלוטין ואין בו בעיה רפואית. ניתן כמובן לתקן ניתוחית אך זה בד"כ הליך של מספר חודשים בד"כ עם מקבע חיצוני והארכה הדרגתית. לא מומלץ לנתח רק בשביל אסטטיקה, כיוון שאז ייתכן מצב של בוהן באותו האורך אך עם כאבים. בברכה ד"ר אלון בורג

01/08/2013 | 03:33 | מאת: ששש

בהנחה ועשיתי את הניתוח, מה תהליח ההחלמה והאם יש צורך בפיזותרפיה?

23/12/2013 | 20:38 | מאת: חן

שלום לך חן. הייתי במצב בדיוק כמוך, פניתי לדר טיטיון הוא ניתח אותי והיום אני רגיל לגמרי, עצה שלי תיפגש עם דר טיטיון(:

05/04/2015 | 22:13 | מאת: ל

אחרי הניתוח היו לך תופעות לוואי כמו כאב בדריכה על הרגל?

23/05/2016 | 16:31 | מאת: לינוי

למי שעשה את הניתוח: האם יש תופעות לוואי או האם זה השאיר צלקות?

17/06/2016 | 15:28 | מאת: שולה

אשמח לקבל את המייל שלך להתכתבות אישית..

09/02/2018 | 11:18 | מאת: דורית

ד"ר טיטיון

20/11/2018 | 12:23 | מאת: שיר

שלום אמנם עברו שנים אבל אשמח להתכתבות אישית בנושא.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול