כאבים איומים באזור הצלקת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/09/2011 | 11:10 | מאת: יאיר

לפני חמישה ימים עברתי ניתוח להורדת פלטינה עם שישה ברגים בטיביאל פלטו (פתח של 10 ס"מ), ישנם כאבים איומים באזור התפרים כל פעם כאשר אני קם ממצב שכיבה או ישיבה למצב עמידה למשך חצי דקה עד שאני מצליח להיתהלך, מה משמעות הכאב רק במצב הזה?

06/09/2011 | 22:59 | מאת: דנה

שלום יאיר, ממש לא רופאה, אבל .. חמישה ימים אחרי ניתוח, זה הגיוני שכואב. ועוד יותר הגיוני שזה כואב בשינוי פוזיציה,כייש שינוי בזרימת הדם.אם זאת, זה לא צריך להימשך לאורך זמן רב. אם אתה רואה שזה נמשך - כדאי לפנות לרופא שיבדוק שהכול בסדר, שלא נוצרזיהום שגורם לכאב. אם זה לא משהו בעייתי, יש מקום לנות בקרוב לפיזיותרפיה שתתמקד בדה-סנסיטיזציה, ותעזור לפתור את זה. בהצלחה דנה

יאיר שלום ככל הנראה עקב מתיחה של הצלקת הניתוחית. במידה והצלקת נראית תקינה, הכאבים צפויים לחלוף. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול