בעיית קרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

30/08/2011 | 14:05 | מאת: אלי

בזמן ריצה נפלתי ונחבל הקרסול צלום הצביע שלא קיים שבר. יש לציין שזו פעם שניה שנקע כזה קורה לי. הרגל גובסה והלכתי כשבועיים עם קביים (בשני המקרים) סריקת הקרסול מצביעה : "רצועה ATFL : הודגם חלקיק בגודל כ 6 מ"מ בתוך CFJ המשיק לפטישון הלטרלי. קרוב לודאי מדובר בקרע מלא של ATFL עם שבר תלישה CFL: בצקתי עם איזור היפואקטגני בגודל 3 מ"מ ללא סימני רטרקציה של רצועה. מדובר בקרע חלקי." מה זה אומר ומה הטיפול שעלי לעבור ע"מ שלא תחזור חבלה דומה בעתיד תודה שרון

אלי מדובר בנקע דרגה גבוהה בקרסול, כלומר יש קרעים ברצועות. הטיפול הינו הפעלה של הקרסול בפייזותרפיה ושיקומו על מנת למנוע השנות מקרים כאלה בעתיד. בברכה ד"ר אלון בורג

04/09/2011 | 21:44 | מאת: אלי

האם ניתוח יכול למנוע הישנות החבלות אני מרבה לעסוק בספורט תודה

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול