כאבים וקצת חוסר תחושה מדי פעם

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

28/08/2011 | 18:20 | מאת: יניב

שבוע שעבר היתי באימון קשה במילואים וביום רביעי קמתי עם חוסר תחושה ב2 אצבעות ברגל וכאב ליד זה ברגל עצמה ולאט התחושה חזרה לאצבעות בפרט אחרי שבכוונה עליתי על אבן עם כל הכח בדיוק בנקודה שכאבה ברגל(כי כך הרגשתי פחות כאב)והכאב עבר כמעט לגמרי אבל חזר אחרי כמה זמן-וכשהגעתי הביתה בחמישי שמתי תחבושת אלסטית ברגל(כי תיארתי לעצמי שזה מלחץ בכף רגל של המאמץ באימון-מן סוג מכה יבשה)ובאמת ככה זה פחות כואב אבל עדיין יש כאב וגם תחושה מוזרה מדי פעם ב2 אצבעות-אבל אין סימן אדום או משהו בולט.. בקיצור-זה אמור לעבור עם הזמן(הרי עברו רק כמה ימים בודדים) או שצריך לחשוש למשהו רציני. תודה מראש.

יניב שלום, ממליץ להמתין ולראות לאיזה כיוון הכאבים הולכים. במידה ואין הקלה פנה לאורטופד לבדיקה. בברכה ד"ר אלון בורג

29/08/2011 | 12:28 | מאת: יניב

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול