תחושת דקירות ונמלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/08/2011 | 15:24 | מאת: איתי

שלום,עיקמתי את הקרסול לפני 3 שבועות ולא נחתי כ"כ אחרי זה,עכשיו כשאני מקפל פנימה את כף הרגל יש תחושה שהשריר מתוח ואין תנועה חופשית.בנוסף כאשר אני רץ או מאמץ את רגל שמאל יש תחושה של דקירות קלות בין הקרסול לכף הרגל בחלק השמאלי ותחושת "נמלים" באזור עד לכרית כף הרגל,האם יש לי דלקת? מה לעשות? אפשר לעסוק בספורט? כדורגל,ריצה,הליכה מהירה?

איתי, על מנת לאבחן יש לבדוק אותך. במקרה של נקעים יש לתת לאזור מנוחה עד לחזרה לספורט. בברכה ד"ר אלון בורג

24/08/2011 | 11:57 | מאת: איתי

האורטופד אמר שיש לי הולפוס,והנפילה "העירה" את הבעיה,אני צריך מדרסים אבל איך אני מטפל בתחושת הדקירות עכשיו? ובקיפול הכף רגל אני מרגיש את השריר תפוס,אולי יש לי דלקת,המדרס זה לתווך ארוך,מה לעשות בקשר לבעיית כף הרגל העכשווית

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול