בעית פלטפוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/08/2011 | 17:04 | מאת: כרמיאלי

אני בן 54 גר בכרמיאל .סובל מילדות מפלטפוס ..עשיתי לפני 3 חודשים מדרסים .של קופ"ח .( לפי מדידה ).אולם לא יכול עדין לנעול נעל ..לפני שבוע הובחן אצלי דלקת בכף רגל ימין .קבלתי זריקה לכף הרגל .וכדורים לעשרה ימים מסוגcatafiam 50 mg אבל עדין ללא שינוי ..מה עלי לעשות ..בכדי למעול נעל .כפכף סנדל .?למי לפנות.? תודה מראש כרמיאלי.

15/08/2011 | 12:56 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

עליך לפנות לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול