פלטפוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/08/2011 | 13:14 | מאת: צח פרנצס

שלום אני בין 36 אם פלטפוס רגל שטוחה באופן בולט לפני שנה התחילו ברכיי לכאוב (ברך שמאל מעט יותר) בפגישה אם אורטופד נאמר לי שאני חייב מידרסים באופן דחוף אחרי שקניתי את המידרסים הטובים ביותר מטעם משרד הבריאות( והיקרים ביותר)נאמר לי שבשבועות הריאשונים יכאבו לי הכפות רגליים עד שהרגל תתרגל אליהם כיום 10 חודשים מאוחר יותר כפות הרגליים כואבות לי כל בוקר וערב יותר מאי פעם וגם הכאב בברכיים התחזק האם עלי להפסיק להשתמש במידרסים?

צח שלום, מכיוון שאתה סובל מכאבים כבר 10 חודשים למרות מדרסים, ממליץ לגשת להבדק שוב על מנת להבין מה מקור כאביך. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול