תחושה של שורף וכאב בכרית כף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

09/08/2011 | 17:54 | מאת: חני

שלום מזה מס' שנים אני מרגישה כאב ותחושה של שורף במרכז לכוון חוץ של כף רגל שמאל, עובר לכמה חודשים ושוב חוזר ומציק מה זה יכול להיות?

10/08/2011 | 10:53 | מאת: מיכי מנהיים

יש צורך בבדיקה קלינית, זה יכול להיות דלקת בעצב התחושה , או צניחה של הקשת הקדמית, בכל המקרים יש טיפול שמרני (מדרסים תפקודיים), וכן טיפול כירורגי,

שלום רב יכולות להיות מספר סיבות, החל מלחץ על עצב מסויים, וכלה בלחץ מקומי בכף הרגל. פני לבדיקת אורטופד כף רגל בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול