פיבולה רחיקנית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

01/08/2011 | 12:56 | מאת: רוני

לפני כ 10 ימים שברתי את הקרסול. תוצאות ע"פ הצילום היו חשש לשבר בפיבולה רחיקנית ללא תזוזה. אין כאבים בכלל. בצילום לאחר 10 ימים לא רואים תזוזה. הרופא טוען שע"פ הצילום היה מוריד את הגבס, אך הזמן מועט מידי והוא לא רוצה לקחת את הסיכון. ( הרופא שומר על עצמו וזה מובן בהחלט). האם להוריד את הגבס זהו סיכון גדול?

רוני שלום שברים בקרסול דורשים בד"כ 6 שבועות לאיחוי. ישנם שברים יציבים מטבעם, אשר ניתן לטפל בהם גם ללא גבס, אלא עם AIRCAST. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול