גנגיליון בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

24/07/2011 | 18:31 | מאת: נועה

שלום רב יש לי גנגיליון בגב כף הרגל. האם מבצעים במקרה כזה ארטרוסקופיה גם בכף הרגל? מהי השיטה העדיפה? האם מבוצע בהרדמה מלאה? מהי היא תקופת ההחלמה. מתי אוכל לחזור לפעילות ספורטיבית. בתודה מראש נועה

נועה שלום שלום רב יש לי גנגיליון בגב כף הרגל. - גנגליון הינו גוש שפיר, בד"כ ציסטה עם נוזל בתוכה. האם מבצעים במקרה כזה ארטרוסקופיה גם בכף הרגל? - אין צורך בארטרוסקופיה מהי השיטה העדיפה? - במידה והגנגליון מפריע או גדול, בד"כ כורתים אותו בשלמותו האם מבוצע בהרדמה מלאה? - תלוי, לעיתים רבות מספיקה הרדמה מקומית מהי היא תקופת ההחלמה. - עד לריפוי הפצע, כשבועיים מתי אוכל לחזור לפעילות ספורטיבית. - כחודש בתודה מראש - בבקשה בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול