גידול שפירי בברך ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/07/2011 | 08:19 | מאת: שיר

שלום. לאחר שנים של כאבים בברך ימין, כאבים שחוזרים לסירוגין, ולאחר שנים של צילומים שלא העידו על כלום נשלחתי לפני כשבוע וחצי למיפוי עצמות. לאחר המיפוי קיבלתי תשובה ובה רשום כך- ?בפמור דיסטלי ימין באספקט אחורי מדיאלי מודגמת קליטה מוקדית לא ניכרת.באבחנה מבדלת ממצאים שפירים כגון- nof אוסטאמה או אוסטואיד אוסטמה, יש לשקול קורלציה הדמייתית על פי הצורך.? יש לציין כי אני בת 22 ועובדת פיזית 12 שעות כל יום. כעת שאלתי היא האם מדובר בגידול שפירי?? איך מטפלים? למי כדאי לגשת?

שיר שלום פורום זה עוסק בעיות כף רגל וקרסול. פני לאורטופד המטפל שלך להמשך המלצות או אבחון בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול