שבר בכף רגל - meta tarzal? 052-3-516171

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/07/2011 | 23:42 | מאת: שמלצר אניצה

בת 69. לפני 3 שבועות נפלתי ומסתבר בצלום ששברתי את העצם הארוכה הקיצונית בצד החיצוני בכף רגל שמאל. אורטופד הורה על חבישה או גרב אלסטית, וכך אמנם עשיתי.בימים האחרונים אני חשה כאבים בזמן הליכה בעיקר בגב כף הרגל. האם זה שייך לתהליך נורמלי של החלמה? כמה זמן בערך לוקחת החלמה משבר כזה? בדיקת צפיפות עצם אצלי תקינה.

אניצה שלום במידה ומדובר בשבר בסיס מסרק 5, לפי תיאורך, אין צורך בד"כ בגיבוס. ההחלמה היא בד"כ מספר שבועות. בברכה ד"ר אלון בורג

23/07/2011 | 10:12 | מאת: אניצה

ד"ר אלון בורג הנכבד. תודה !

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול