עצם ליד הבוהן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/07/2011 | 11:36 | מאת: אורלי

ב"ה שלום רב שמי אורלי ואני מבקשת את עזרתכם יש לי עצם שגודלת לצד הבוהן היא מאוד כואבת ואני מרגישה שהיא גודלת עוד אני נועלת נעלים פתוחות או רחבות משום שנעל סגורה או עמידה ממושכת גורמת לי לכאבים חשבתי לנתח ואני שואלת אותכם ברשותכם מה הסיכונים ? האם יש סיכוי לשיתוק אם נוגעים בעצב מסויים ועד כמה זה שכיח? לאחרונה פגשתי אישה שסיפרה לי שניגרם לה שיתוק בחצי הגוף בעקבות הניתוח עד כמה דבר כזה יכול לקרוא? זה מאוד מפחיד אותי ואני מבקשת את תשובתכם תודה רבה מראש אורלי

20/07/2011 | 12:53 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

חשבתי לנתח ואני שואלת אותכם ברשותכם מה הסיכונים ? - כמו כל ניתוח, זיהום בפצע, פגיעה בעצבים ובכלי דם, כאבים וכ''ו. האם יש סיכוי לשיתוק אם נוגעים בעצב מסויים ועד כמה זה שכיח? - לא ניתן לגרום לשיתוק חצי גוף מניתוח בבוהן כף רגל. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול