סימנים של פגיעות ישנות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/07/2011 | 23:01 | מאת: רוני

שלום רב, התחלתי אימונים עפ פיקוח דיאטני בחדר כושר לפני שבועיים לאחר 5 שנים לפחות ללא אימון גופני. לפני 15 שנה נקעתי את הקרסול וגובסתי למשך שבועיים. לפני 8 שנים עברתי ניתוא אורטוסקופיה בעקבות קרע במיניסקוס. במצבי היום לאחר שבועיים של אימונים (3 פעמים בשבוע) שבהן רצתי 30 דקות בממוצע הקרסול נפוח והכאבים בברך חזרו בדיוק כמו לפני הניתוח. מה לעשות ?

רוני שלום בשלב ראשון להפחית את כמות האימונים. בשלב שני לשקול אימונים שלא כוללים ריצה (אפשר שחייה, אופניים). בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול