כאבים עזים בכף רגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/07/2011 | 15:31 | מאת: שלומי

מזה תקופה ארוכה אני סובל מכאבים בכף רגל ימין. עברתי טיפול בגלי הלם + תרגילי מתיחה. אין שיפור. באולטראסאונד הממצאים: בסמוך לעקב פסיה מעובה עד 5.5 מ"מ, היפואקואית. באזור הקשת הודגמו מספר איזורים סולידים היפואקואים באורך כולל של 10 מ"מ. יכול להתאים לפיברומטוזיס. אשמח להבין במה מדובר? מה הטיפול?

שלום טיפול בדלקת כרונית של מוצא החותלת הכפית (דורבן) במידה ופייזותרפיה מדרסי לא עזרו הינו זריקה מקומית או ניתוח. בברכה, ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול