chronic achilles tendinopathy

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/07/2011 | 13:26 | מאת: אלון

ד"ר שלום,אשמח אם תעזור לי אראה אורתופד רק בעוד חודשיים. לאחר שסבלתי רבות מכאבים בקרסול ימין. ביצעתי MRI והתגלו הממצאים הבאים: "גיד האכילס מעובה במידה מינימלית רוחב AP כ6.5 מ"מ עם מוקדי אות בינוני קלוש בתוכו ממצאים שיכולים להתאים ל chronic achilles tendinopathy מינימלי." אני לא מבין גדול אבל זה נשמע לא כל כך חמור ובפועל יש לי כאבים מאוד חזקים בהליכה,ואיני מסוגל לעשות פעלות ספורטיבית,אשמח אם תסביר לי קצת יותר,על הממצא ואיך זה קשור לכאבים החזקים שיש לי בקרסול אם בכלל,תודה. אלון

אלון שלום לפי הMRI נראה כי שי דלקת כרונית בגיד האכילס. יש למצב זה מספר טיפולים, החל מפיזיותרפיה ומדרסים, דרך גלי הלם וזריקה מקומית, וכלה בטיפול ניתוחי. בברכה, ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול