החלמה משבר ג'ונס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

13/07/2011 | 20:09 | מאת: יואל

שלום אני בן 23 ולפני כחודשיים נשברה כף רגלי בשבר ג'ונם לפי המלצת הרופא הייתי בסד גבס 6 שבועות ללא דריכה ולפני כשבוע הורה לי להתחיל ללכתרק עם נעל עם קביים ובכל יום להוסיף מעט משקל על הרגל עד דריכה מלאה בעוד חודש שאלתי היא האם אפשר לעשות זאת בפחות מחודש או שזה דוקא חודש יש לציין שיש לי עודף משקל גבוה מאד(כ-130 ק"ג בגובה 1.80) בתודה מראש

יואל שלום ממליץ לדבוק בגדול בתכנית של הרופא שמטפל בך. העקרון המנחה הוא שניתן לשים משקל ברמת כאב וקצת יותר אפילו. אחרי חודשיים הייתי מתחיל דריכה מלאה לפי יכולת לסבול כאב. בברכה, ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול