כאבים בכפות רגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

12/07/2011 | 12:34 | מאת: אילנה

שלום רב ! מזה מס' חודשים אני סובלת מכאבים אליומים בכפות הרגליים מבחוץ.הייתי אצל מומחה כף רגל שנתן לי כדורי ארקוקסיה ל 10 ימים וזה לא עזר בכלל. ( הפסקתי לעשן לפני כשנה ולכן עליתי במשקל בערך 15 קילו מאז) האם יתכן שהכאבים גם ממשקל יתר?? חברה המליצה לי לקחת כדורי מורינה. השבוע ערכתי בדיקות דם ובתוצאה של שקיעת דם היה 43 בזמן שהמקסימום הוא 30 . 1. האם כדורי המורינגה הם יכולים להועיל? 2. איזה עוד בדיקות אני יכולה לעשות? אשמח לקבל תגובה אני מאוד מאוד סובלת מכאבים ברגליים. אילנה

אילנה שלום אומנם משקל יתר יכול לגרום לכאבים בכפות רגליים, אך יש לשלול סיבות אחרות לכך. ממליץ לפנות לשוב לבדיקה. לגבי הכדורים איני מכיר אותם. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול