כאבים בכפות רגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

10/07/2011 | 16:13 | מאת: מיכאל

שלום אני סובל כבר 10 חודשים מכאבים בכפות רגליים,אני חייל בשירות סדיר לא קרבי אבל עובד פיזי לעיתים... הכאבים התחילו לי עוד לפני השירות הצבאי שלי אבל לא באותם כאבים,כאבים אלו הם כאבים שבאים והולכים ולפעמים אף קשה לי לעמוד על הרגליים,ואם אני עומד קשה לי ליותר מ5 דקות מקסימום,במהלך הטיפול הרפואי קיבלתי 2 סוגי מדרסים מהצבא שניהם על הפנים,עשיתי בדיקת אולטרסאונד ופיסותרפיה ואף דבר מבינהם לא העלה ממצא מיוחד הרופאים קובעים שאני סובל מדורבן ומקשת גבוהה בשתי הרגליים,אך היום עשיתי בדיקת מיפוי עצמות והיא נמצאה תקינה,אני כבר לא יודע מה לעשות מה הבעיה?הבנתי שאם באמת יש לי דורבן זה היה אמור להערות זאת במיפוי ולא נמצא כלום...יכולים להיות עוד סיבות לכאבים אלו? דברים שאי אפשר למצוא במיפוי עצמות?

10/07/2011 | 22:27 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

יכולות להיות סיבות רבות למכאוביך. פנה לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול