החלמה לאחר ניתוח שבר בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

10/07/2011 | 15:46 | מאת: שי

שלום, אני כחודש לאחר ניתוח שבר בקרסול. שמו לי ברגים ופלטה+קרע ברצועה. 1. כשהרגל מתחת לגובה הלב האצבעות מאדימות מאוד, מדוע? זה תקין?כמה זמן זה יימשך? כמה זמן נמשכת החלמה מלאה(ללכת ולרוץ)

10/07/2011 | 22:26 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

כשהרגל מתחת לגובה הלב האצבעות מאדימות מאוד, מדוע? - הפרעה בהחזר ורידי ובצקת כתוצאה מהטראומה. זה תקין?- זה סביר. כמה זמן זה יימשך?- מספר חודשים. כמה זמן נמשכת החלמה מלאה(ללכת ולרוץ)-תלוי בסוג השבר, בריפוי, באיכול הניתוח ובאישיות החולה. הליכה כ-3 חודשים. ריצה - לפחות חצי שנה. החלמה מלאה +/- לא פחות משנה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול