תחו7שת זרם,ודקירות עזות בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

08/07/2011 | 22:38 | מאת: רמי

שלום רב כ 7 חודשים סובל מתחושת זרם,דקירות,אי נוחות בכף רגל שמאל בחלק העליון קרוב לאזור האצבעות,הייתי אצל האורטופד חשד אולי כי מדובר בנוירומה ושלח אותי לבדיקת אולטרא סאונד לא נמצא דבר והמליץ על כדור בשם ארקוקסיה לשיכוך כאב ונוגד דלקת [בעלון נרשם שיש לו הרבה תופעות לואי כולל תחושת בחילה או סחרחורת,או גירוי בעין] האם מומלץ השימוש בו,או בשימוש במשחה הומאפטית בשם טראומיל? לעיתים הכאב בישיבה ממושכת או בשינה,מדוע ומה זה יכול להיות? האם יש קשר לסכרת,אבי נפטר מסיבוכי סכרת,האם יש קשר?

10/07/2011 | 22:22 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

האם מומלץ השימוש בו,או בשימוש במשחה הומאפטית בשם טראומיל?- אם טראומיל עוזר אז עדיף כמובן. לעיתים הכאב בישיבה ממושכת או בשינה,מדוע ומה זה יכול להיות?- בעיה עצבית מק'ומית שלא ניתן להדגימה ב-US. האם יש קשר לסכרת,אבי נפטר מסיבוכי סכרת,האם יש קשר? - אם נבדקת ואין לך סוכרת אז זה לא קשור לסוכרת. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול