כאבים בקרסוליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

07/07/2011 | 10:51 | מאת: ד.ב.

שלום רב! אני בן 24, בריא בדרך כלל. עובד בעבודה שבה אני עומד במשך 9-10 שעות ביום. מתאמן בחדר כושר. רץ ריצות של חצי שעה 3 פעמים בשבוע. לפני שבועיים התחילו כאבים חזקים מאוד בקרסוליים. להלן תשובת מיפוי עצמות: היפרמיה וקליטה מוגברת בקלקנאוס משני הצדדים - Achilles tendinitis קליטה מוגברת ב- cuboid בכף רגל ימין - יתכן stress related קליטה מוגברת בברכיים, יותר מימין - יתכןמאחז גיד, באבחנה מבדלת, בברך ימין - שלב בהתפתחות נזק מניסקיאלי. אפשר לקבל חוות דעת על מצבי ודרכי טיפול אפשריים? הרבה תודות

10/07/2011 | 22:17 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מדובר בבעיה הנובעת כמובן מעומס יתר. הטיפוטל הראשוני הוא במנוחה לרגליים. בהמשך מדרסים, פיזיוטרפיה וכ''ו. בברכה - דר' טיטיון.

13/07/2011 | 09:49 | מאת: יעקב חיים וינברג

על פי תאורך הכאב מתגבר מאוד בעקבות עמידה והליכה. יש סבירות שאם נשנה את מנח (תנוחת) כף הרגל ביחס לשוק בעת עמידה והליכה תהיה הקלה משמעותית. לאיזה כיוון לשנות אינני יכול לומר בלי בדיקה. השינוי נעשה באמצעות מדרסים בהתאמה אישית. בברכה יעקב וינברג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול