כאבים חזקים בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

26/06/2011 | 01:24 | מאת: משי

בעקבות כאבים שהלכו והתגברו עשיתי מדרסים. האורטופד הבטיח שיפתרו את הבעיה אבל בפועל הכאבים נשארו כפי שהיו.בבדיקה אין עדרות לפולינוירופטיה -אבל הכאבים שורפים. האם יש פתרונות נוספים או שהמדרס לא מתאים????? אני סובלת מאוד אשמח להתייחסות בתודה

משי שלום ישנן סיבות רבות לכאבים בכפות רגליים, ולא תמיד כל מדרס עוזר. בנוסף לחץ על עצבים יכול לגרום לתחושת שריפה. לעיתים תחושת שריפה בכריות כפות הרגליים יכולה להיגרם עקב לחץ מקומי של ראשי המסרקים - מטטרסלגיה. ממליץ שתיבדקי שוב, עדיף אצל מומחה לכף גל וקרסול בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול