פיענוח תוצאת בדיקת אי אם ג'י

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

23/06/2011 | 12:57 | מאת: קוסטה

תשובות F התקבלו תקינות H REFKEX התקבל ארוך דו צדדית. לסיכום-רדיקולופטיה בגובה C6-7 דו צדדית בדרגה קלה. אין עדות לנוירופטיה דיסטאלית. מטרת הבדיקה הייתה להבין אם תחושת חולשה שלפעמים אני מרגיש בכף היד והלחץ שנובע מזה האם זה קשור לעצבים שלי. מה אומרת תוצאת הבדיקה והאם יש צורך לטפל בזה איכשהו? אציין גם שאני מתאמן בחדר כושר ועושה הרבה אירובי בצורה מוקצנת. בתודה מראש קוסטה.

שלום רב פורום זה עוסק בבעיות כף רגל וקרסול בלבד בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול