כאבים בקרסול ללא אבחנה במשך כשנה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/06/2011 | 23:58 | מאת: כפיר ברדה

שלום רב, אני סובל מכאבים בקרסול שמאל, הכאבים החלו לאחר נחיתה קשה על הקרסול במהלך משחק כדורגל, מאז הכאבים רק מחמירים והתנועה נהיית מוגבלת משבוע לשבוע. ביצעתי כבר רנטגן, אולטראסאונד,מיפוי עצמות, פיזיוטרפיה,סי טי, וביקרתי אצל שני מומחי כף רגל. עד כה לא הצליחו לברר את הסיבה לכאבים- כל הבדיקות יצאו תקינות. האם יש לך המלצה מה אני יכול לעשות על מנת לאבחן את הבעייה.

23/06/2011 | 13:41 | מאת: מיכי מנהיים

נראה לי כי אתה זקוק למומחה שלישי פנה לדר' טיטיון 054-6267723

כפיר שלום ברור לך כי במידה ולא נמצאה הבעיה עם מיטב הבדיקות יהיה קשה לאבחן דרך הפורום. כמובן יש צורך בבדיקה חוזרת מדוקדקת. בנוסף ייתכן וזקוק לMRI לשלול תסמונות כגון בצקת מח עצם דיפוזית או נזקים לסחוס. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול