ניתוח בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/06/2011 | 17:25 | מאת: אסתר

אני בת 73 סובלת מניורופטיה,מטופלת בסימבלטה, ללא סכרת.וספיינל סטנוזיס. לאחרונה נוצר זיהום בכף הרגל, קיבלתי טיפול ראשוני בארה"ב בהוצאת המוגלה ע"י מזרקים. והמשך טיפול בסיפלקסין 500 מ"ג. לאחר שחזרתי ארצה ופניתי לאורטופד שלי הוא הוסיף לי אוגמנטין 875 וסיפרודקס למשך 15 ימים והמליץ על ניתוח לישור ההלוס וולגוס. עלי לציין כי אזור ההלוס וולגוס וכרית כף הרגל מתמלאת בנוזלים באופן קבוע. שאלתי האם רצוי לעבור את הניתוח הזה בגילי ובמצבי הרפואי. תודה רבה אסתר טלפון נייד 0544775693

אסתר שלום לא ברור לי מדוע יש זיהום ברגל ונוירופתיה כאשר את טוענת שאין לך סכרת. יש לבדוק הדבר. לגבי ניתוח, יש לשקול יתרונות וחסרונות. ניתוח להלוקס ואלגוס עושים במידה ויש כאבים באיזור שלא נפתרים עם מנעל נכון. בכל מקרה אסור לבצע הניתוח תוך כדי אירוע של זיהום בכפות הרגליים, כיוון שזה מצב מסכן את כף הרגל כולה. בכל מקרה הגיל אינו מהווה מגבלה בד"כ. אשמח לבדוק אותך וליעץ לך במידה ותרצי. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול