כאבים בבוהן רגל- נוירומה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

21/06/2011 | 10:19 | מאת: תמיר

הי,שנים סובל מציפורן חודרנית ועברתי מספר ניתוחים. כרגע אין לי ציפורן חדרנית, אך בוהן רגל ימין מאוד רגישה וכואבת והכאב מקרין לכל הרגל. הכאבים מאוד חזקים ונמשכים כבר מס' חדשים.הייתי אצל אורטופד כף רגל והוא שלח אותי ל- US וביקש לבדוק חשש לנוירומה. מה זה אומר? האם יש לזה טיפול?

תמיר שלום נוירומה יכולה להווצר לאחר פגיעה בעצב, בד"כ תחושתי. טיפול בנוירומה יכול להיות על ידי דסנסיטיזציה (בריפוי בעיסוק), הזרקה מקומית, או ניתוח לכריתתה. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול