תינוקת בת שנתיים לא מצליכה ללכת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/06/2011 | 17:21 | מאת: רמי

הבת שלי בת שנתיים האח התאום שלה התחיל ללכת כבר ליפני חצי שנה והיא עדיין לא מצליכה ללכת אלא רק לעמוד על קצות האצבעות בצורה מתוחה מאוד וכמובן עם עזרה שאנחנו מחזיקים אותה הומלץ לנו על גבס ובוטוקס מאחר ויכול להיות שזה תנוחת לידה,פיזוטרפיה במשך חצי שנה לא עוזר רצינו לדעת האם הטיפול המןמלץ מתאים ומה עושים בדיוק האם עושים שבירה לכף הרגל ולמה בוטוקוס

רמי שלום סיבות רבות לבעיות הליכה אצל פעוטות. לעיתים הבעיה אורטופדית אך לעיתים רבות בעיה נוירולוגית. פנה לנוירולוג ואורטופד ילדים על מנת לאבחן הבעיה. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול