שבר בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

19/06/2011 | 15:53 | מאת: אריק

עברתי ניתוח בקרסול שמאל ושמו לי לוחית ו5 ברגים כאשר בורג אחד נמצא בסינדסמוזיס האם צריך להוציאו? מה יכולות להיות ההשלכות של השארתו? ואם מוצאים אותו איך עושים זאת? תודה רבה רבה..

אריק שלום הדעות עדיין חלוקות לגבי הוצאת הבורג הסינדסמוטי. לאחרונה מנתחים רבים בוחרים לא להוציאו. ההוצאה אינה הליך קשה, בהרדמה מקומית בלבד וניתן להמשיך לדרוך באותו יום. במידה ולא מוציאים אותו ניתן עקרונית לסבול מהגבלה בתנועה או תחושת קשיון. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול