מושב יפית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

18/06/2011 | 11:28 | מאת: מירי משה

ד"ר שלום רב, בעלי סובל ממחלת הגאוט מזה שלוש שנים, הוא לוקח כדורים בהמלצת רופא, נמנע מלאכול בשר ועוד כל מיני מזנות אסורים ולמרות זאת הוא סובל לעיתים קרובות מכאב חזק בכרסול או בכף הרגל אשר מונע ממנו לדרוך על הרגל.אנו מחפשים יעוץ של רופא מומחה כדי לעזור לו להתגבר על המחלה הזו.תודה

מירי שלום למרות שלבעלך יש גאוט (מחלת השגדון בעברית), לא בטוח שזוהי הסיבה לתלונותיו. ממליץ שתפני להבדק אצל אורטופד כף רגל וקרסול על מנת לאבחן בדיוק את הבעיה. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול