שברים בקרסול ב- 2 הפטישונים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

18/06/2011 | 08:58 | מאת: יוסי

שלום ד"ר. אני בן 63 ,שברתי את הקרסול ברגל לאחר נפילה מאופניים (איזור הפטישונים) ובנוסף שבר קטן בקרסול. גבסו לי את הרגל. לאחר שלושה שבועות הגעתילביקורת בוצע צילום ומצא שעדיין רואים את השברים . כאשר אני יושב הגבס לוחץ על גב הרגל ובסיבוב הרגל אני מרגיש כאבים באיזור השברים. השאלה שלי: לאחר כמה זמן יפסקו הכאבים בזמן סיבוב הרגל והאם אפשר לבקש לעבור לגבס קל. תודה יוסי.

יוסי שלום מטרת הצילום לאחר 3 שבועות היא לבדוק את מנח השברים, ועדיין לא מצפים לריפוי שלהם בזמן הזה. ניתן לשקול מעבר לגבס קל בהדכמת הרופא המטפל שלך בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול