פלטפוס ועודף משקל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/06/2011 | 07:16 | מאת: לובה

שלום דוקטור!!! יש לי פלטפוס לצערי הכי גרוע שיש הרגל שלי שטוחה שטוחה שטוחה. עם כאבים אחרי הליכה ממושכת כבר למדתי להתמודד טך בזמן האחרון יש לי כאבים מאד חזקים בקשת של הרגל השמאלית. כואב לי ללכת. כשהגעתי לרופא אורטופד מה שנאמר לי הוא: בגלל שיש פלטפוס ומשקל עודף בגלל זה כואב לי. לא נעשו שום צילומים ולא אובחן שןם דבר אחר. חוץ מלקבל מרשם למדרסים לא קיבלתי שום דבר אחר. המדרסים בקיץ לא באים בחשבון. מה אוכל לעשות בנוסף ואולי אני צריכה לפנות למומחה אחר????

22/06/2011 | 13:26 | מאת: מיכי מנהיים

נראה לי כי קבלת טיפול נכון, מאחר ומיליוני אנשים צועדים בקייץ עם נעליים , משמע שזה כן בא בחשבון, לא ניתן לשנות את צורת כף הרגל שלך, רק לתמוך אותה לפני שתגרמי נזקים בלתי הפיכים, יש גם סנדלים שניתן להתאים להם מדרסים

לובה שלום רג לשטוחה יכולה אכן לגרום לכאבים, אך יש לשלול הפרעות אחרות כגון אי ספיקה של גיד שוקה אחורי. מדרסים צריך גם בקיץ בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול