קרע במניסקוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/06/2011 | 17:36 | מאת: מיקי

ערב טוב! לפני כשנה חצי נפצעתי מאימון של המשטרה. במהלך האימון קפצתי וברך שמאל שלי הסתובבה. כאשר נחתתי על הארץ הרגשתי כאב עז ולא יכולתי לישר את הברך ליותר מ45 מעלות. בבדיקה ראשונית הרופא יבחן שזאת נעלית ברך. ויום למחורת כאשר ראיתי אורטופד הוא אמר שזה קרע במניסקוס וחובה להתח. בניתוח אורטרוסקופיה הרופא גילה שיש קרע חלקי אך מתמשך במינסקוס ונזק לרצוע הצולבת. את החלק הקרוע של המניסקוס הוא חתך ואת הצולבת הוא אמר שאין צורך לנתח נכון לרגע זה. היום אני כשנה לאחר הניתוח ובחודשים האחרונים התחלתי להרגיש כאבים באיזור הניתוח וכמו כן מאחורי הברך בעיקר בזמן שאני מנסה לקום מישיבה ונותן לרגל הפצוע להרים את הגוף אני מרגיש כאב מאחורי הברך וסוג של חולשה של הברך כאילו היא לא מצליחה להרים את משקל גופי. יש לציין שהרגל הפצוע זאת הרגל החזקה. השאלה היא האם הכאב מאחורי הברך זה בכלל הרצוע הצולבת? והאם כדי להגיש תביע על פציע כזאת וכמה אחוזי נכות אפשר לקבל. תודה מראש מיכה !

שלום פורום זה עוסק בבעיות של כף רגל וקרסול בלבד בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול