נפילה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/06/2011 | 12:49 | מאת: מיכל

לפני כשבועיים בעלי נפל, ונשלח לעשות CT לאחר שבוע היום הגיעו התשובות: הודגם ניתוק קליפתי בקדמת הקלקנאוס השמאלי (אספקט לטרלי) אר המבנה הגרמי תקין. המרווחים הפרקיים שווים. הרצועות הקולטרליות והגידים חוצי הקרסול הודגמו משני הצדדים ללא חריג. זוהי התשובה הרשומה בדף. חשוב לי לציין כי בעלי לא מסוגל להזיז את הרגל כלל. ומשתמש בכיסא גלגלים (שתבין תרעיון)

מיכל שלום לא אוכל לחוות דעה מקצועית באמת על השבר בלי לראות א תבעלך או את הCT. באופן כללי במידה ורוב מבנה עצם העקב שמור, אין צורך בד"כ בטיפול ניתוחי, אלא המנעות מנשיאת משקל כחודש וחצי. בברכה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול