דלקת בגיד כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/06/2011 | 14:24 | מאת: דקלה

שלום, עברתי תאונה שלאחריה התנפחה לי כף רגל ימין{מעל הבוהן} הפסקתי לרוץ למשך כחצי שנה, לאחר חצי שנה חזרתי לריצה של חמש ק"מ במשך שבועיים וחצי ושוב החלה להתנפח לי כף הרגל. בעקבות מיפוי עצמות התברר שיש לי דלקות בגידים של שתי כפות הרגליים. האורטופד המליץ מנוחה עד סוף הקיץ {הייתי אצלו במאי} שאלתי היא מה עוד אפשר לעשות ואם אני יכולה להסתפק בפחות מנוחה או לעסוק בספורט אחר מלבד ריצה? ממש קשה לי בלי הספורט תקופה כל כך ארוכה... {הייתי רצה כל יום חמש ק"מ}

23/06/2011 | 17:04 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לצורך מתן תשובה לשאלתך יש צורך בבדיקה אורתופדית מסודרת ובחינת בדיקות עזר. פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול