סנדלים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

12/06/2011 | 23:59 | מאת: החתול שמיל

אני נועל מדרסים בגלל פלטפוס וממש לא יכול בלעדיהם, לאחרונה התחלתי לחפש סנדלים אחרי קרוב לשש שנים שלא הלכתי עם סנדלים או כפכפים, יש דבר כזה? סנדלים שניתן לעצב את הסוליה כך שתדמה פעולה של מדרס? או לפחות סנדלים שאפשר להכניס אליהם את המדרס בנוחות? צאו מנקודת הנחה שאני לא מעוניין בסנדלי גולדה, אלא במשהו יותר עדכני, אם אפשר גם משהו שנוח לטייל בו ולהרטיב אותו... תודה על הסיוע...

13/06/2011 | 15:58 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ניתן להכניס מדרסים לסנדרלים או כפכפים של טבע-נאות, אחרי שמוציאים את המדרס שאיתו הסנדל מגיע. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול