כאבים בכפות הרגליים- כבר נמאס לסבול!!!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

31/05/2011 | 00:20 | מאת: גיל

דר טיטיון שלום רב, אני בן 25 ועד גיל 18 הכל היה בסדר ולא חשתי שום כאבים. אבל לאחר גיוסי ליחידה קרבית החל להיות לי כאבים בכפות הרגלים! לא כאבים של מכה, אלה כאבים מתמשכים כאלה! כמו לחץ בעיקר בכרית האחורית של כפות הרגליים! עשו לי בצבא מיפוי עצמות , ולא נמצא שום בעיה! עשיתי צילומים ( עשרות פעמים ) וכמובן שלא נמצא כלום! הכאבים גורמים לי לסבל נורא! לא משהו שמתבטא בכאבים שאי אפשר ללכת מהם! אבל לדוגמא כבר מספר שני אני ישן עם רגליים מחוץ למיטה! כי הלחץ גומר אותי! שאני יושב אני חייב להחליף רגליים או להרים את הרגליים על קצות האצבעות שהעקב לא יפגע בקרקע!!!! בנוסף לבעיה העיקרית הזאת יש לי גם הלגוס ולגוס, ורשמו בכמה מאמרים שההורדה של זה תקל גם על הכאב! את הניתוח כבר עשיתי ברגל ימין ( אתה עשית ) יצא יפה מאוד - תודה. אבל הכאבים ברגלים עדיין לא עברו! ואף אחד לא מצליח לפתור לי את הבעיה!! סליחה על הסיפור הארוך אבל אשמח אם תוכל לשער את הבעיה! או לפחות להדריך אותי מה לעשות!!! תודה מראש, גיל.

06/06/2011 | 20:10 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

בוא אלי לבדיקה בבלינסון ונראה אם יש משהו שאני יכול לעזור לך בו. בברכה - דר' טיטיון.

07/06/2011 | 09:35 | מאת: גיל

יש לי תור לבדיקה אצלך ב17/7/11 , בדיקה לאחר ניתוח ההלגוס ולגוס! מקווה שיהיה לך זמן לעזור לי בתור הזה!

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול