עזרה בהבנת תשובות מבדיקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

26/05/2011 | 21:44 | מאת: ערן

היי, שמי ערן, בן 29. בריא בדר"כ. נפצעתי לפני כ- 6 חודשים. נפלתי מסולם על קרסול שמאל. כתוצאה מכך זוהה שבר בקרסול וגובסתי כחודשיים. עד עכשיו אני עדיין סובל מכאבים בקרסול. ביצעתי בדיקת MRI. אשמח לדעת מה אומרת תוצאת הבדיקה: "קרע של הרצועה הטיביו-פיבולארית הקדמית התחתונה (AITFL)". מה היא חומרת הפציעה? ומה הטיפול שמקבלים בגין פציעה זו? האם אני חייב לעבור ניתוח או החלמה עם הזמן/פיזיוטרפיה. אודה לתשובתכם בהקדם. תודה

30/05/2011 | 18:10 | מאת: ערן

למה לא עונים?

05/06/2011 | 11:38 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מה היא חומרת הפציעה? - מדובר על רצועה קרועה שיכולה לפגוע ביציבות הקרסול. בשלב זה הטיפול הוא פיזיוטרפי. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול