קשת גבוהה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

25/05/2011 | 15:24 | מאת: שני

סובלת מכאבים בכף הרגל בעיקר בסביבות הקשת ברגל ובכרית כף הרגל לעיתים הכאבים ממש חזקים , עוברים וחוזרים כל פעם בעוצמה אחרת, אתמול התחילה לכאוב לי הברך ונפיחות, יכול להיות שיש קשר? והאם אני צריכה מדרסים? עשיתי צילום ברכים וקרסולים ולא מצאו כלום,תודה.

30/05/2011 | 11:04 | מאת: יעקב וינברג

שלום שני בתשובה לשאלתך צריך לעשות בדיקה כדי לראות האם יש לך קריסת קרסול וזה גורם לכאבים בברכיים. אחרי בדיקה אפשר לומר לך האם את זקוקה למדרסים. בברכה יעקב וינברג

05/06/2011 | 10:06 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אין לי מה להוסיף לתשובה של יעקב. בברכה – דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול