נפיחות ברגל ימין מהקרסול ועד הברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

15/05/2011 | 20:19 | מאת: רוני

שלום , אני בת 70 וסובלת מזה כ- 3 שבועות בנפיחות ברגל ימין מהקרסול עד הברך ללא שינוי בצבע הרגל. . הנפיחות מופיעה רק בשעות היום שאני קמה מהמיטה ועומדת על הרגליים. בלילה שאני ישנה ומתעוררת בבוקר אין נפיחות .הרופא נתן לי לבצע בדיקת שתן שיצאה תקינה ולקחת כדורי בריקסין למשך 3 שבועות- שלא שיפרו את המצב. בביקורי השני אצל הרופא הוא נתן לי לבצע צילום רנטגן ואקו לב . אשמח לדעת ממה נגרמת תופעה זו ומה הטיפול הנדרש עבורה. תודה.

19/05/2011 | 14:22 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

יש לבצע גם US בטן ובדיקת דופלר של ורידי הרגליים. אולי בעיה וקרידים מקומית? אולי בעיה אחרת? לאחר ביצוע הנ''ל אולי תהיה תשובה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול