כאב ודקירות עזות ברגל כל היום מה לעשות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

15/05/2011 | 17:07 | מאת: רותם

שלום לאחרונה בשלושת החודשים האחרונים חש בדקירות עזות ברגל כף הרגל שמאל כולל תחושת זרם מתגבר בלילה מדוע זה קורה ומה מומלץ לעשות,אין נפיחות,או אודם,פשוט מאד מציק לעיתים עובר לצד השני של הרגל האם יש קשר בין זה לדלקת עינים ויובש שהחלה לפני כשנה?

19/05/2011 | 14:20 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

יכולות להיות לכך סיבות שונות. החל מבעיה באיזון מלחים בדם, בעיה באיזון הורמונאלי, הפרעה בכלי דם , הפרעה עצבית, חסר ויטאמינים, תופעת לואי של תרופות ועוד. בעיקר נשמע כמו בעיה עצבית. לגבי הקשר לדלקת וליובש, יכול להיות במידה ומדובר בבעיה סיסתמית. בברכה – דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול