כף רגל עקוצה?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

26/04/2011 | 19:37 | מאת: שי

שלום. הכפות רגליים שלי נוטות לצדדים (כף רגל ימין נוטה יותר ימין וכף רגל שמאל נוטה יותר שמאלה) במקום להיות ישרות, האם זה משפיע על כאבים בגיד אכילס ואו בשריר התאומים למטה? כי לאחרונה התחלתי להתאמןבריצות וכל הזמן כואב לי. גם העירו לי שאני רץ עקום ואני באמת רואה שהכפות רגליים שלי עקומות. אפשר עצות או הסבר מה לעשות? תודה רבה!

26/04/2011 | 19:38 | מאת: שי

עקומה*

27/04/2011 | 15:00 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

האם זה משפיע על כאבים בגיד אכילס ואו בשריר התאומים למטה? - אפשר עצות או הסבר מה לעשות? - נשמע שבמצבך מדרסים פונקציונאלים מתאימים, יכולים לשפר את המצב. בברכה - דר' טיטיון.

27/04/2011 | 15:41 | מאת: שי

מהיכן אני יכול לקנות מדרסים שיעזרו? על פי הבנתי מדרסים זה למי שיש פלטפוס לא? כי לי אין פלטפוס רק הרגל נוטה הצידה.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול