בעיות כף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

25/04/2011 | 18:43 | מאת: כרמיאלי

שלום לד"ר טיטיון .אני גבר בן 54 .סובל מגיל צעיר מיפלטפוס .. הולך נעלים עם מדרסים של קופ"ח ..וסובל מפעם לפעם בכאב בכף רגל ימין ( היא הבעיה ) בכאב מתחת האצבאות ..ומתקשה ללכת עם נעל אכותית ..פניתי לרופא אורטופד כף רגל בכרמיאל ..שבדק וטען אין כול בעיה ..רק קנה נעל אכותית ..קנתי נעלי קאטר פילר ..ובמשך 5 חודשים ..לא היתה לי שום בעיה ..בזמן האחרון הכאב חזר בגדול .והוא מקרין עד האגן ..מה שאני כרגע נועל זה סנדלי דיאדורה .עם בועה סילקון בעקב .או כפכפי טבע נאות .. היציעו לי לעבור ..לניו בלאנס ..אולם אני חושש מה יקרה עוד כמה חודשים ...מה המלצתך ...תודה מראש כרמיאלי

27/04/2011 | 14:56 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לצערי לפי התאור לא ניתן לאבחן את בעייתך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול