שבר תלישה וקרע חלקי ברצועה..

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

25/04/2011 | 13:05 | מאת: בדוי

ד"ר שלום. לפני כ-חודשיים ושבוע נפצעתי במהלך אימון כדורסל. עשינו צילום רגיל ובו נאמר שהעצמות התרחקו אחת משניה וכדי לבדוק את זה. עשינו MRI וגילו התאמה לקרע חלקי ברצועה הפנימית. מאחר שנמשכו הכאבים לאחר שבועיים ניגשנו לצילום CT ובוא נאמר שברצוע האמצעית (למעלה כזה בחיבור) יש שבר תלישה קטן של מילימטר אחד. עכשיו מכיוון שאני ספורטאי תחרותי הקבוצה מספקת לי כל יום פיזיוטרפיה, הבעיה שהשיקום מאוד איטי ואני לא מרגיש שיפור, במיוחד לא בשבר. כדי לעשות משהו? לבדוק משהו? לפנות למישהו? אשמח לשמוע מה אתה אומר. תודה

25/04/2011 | 13:10 | מאת: בדוי

הצילום השני שעשיתי אינו היה MRI הוא היה אוטראסאונד.. תודה וסליחה

27/04/2011 | 14:55 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

פנה בהקדם לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל או מומחה בפגיעות ספורט. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול