עצם ססמואיד - דחוףףף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

23/04/2011 | 23:49 | מאת: אלה

לפני קרוב ל-4 שנים (אם לא יותר) התחלתי לסבול מכאבים בכף רגל ימין באזור הבהן מלמטה. (חשוב להדגיש שיש לי פאלטפוס). בדיקת רנטגן שביצעתי באותה תקופה לא הראתה דבר אולם באוגוסט 2009 ביצעתי בדיקת רנטגן נוספת שהדגימה "אי-סדירות של שטח פנימי של SESAMOID BONE לטרלי בMTP1 מימין". פניתי למס' אורטופדים שהמליצו לי פיזיותרפיה, זריקות, משחות ועוד. כלום לא עזר. לבסוף הומלץ לי על ניתוח. מאז אני דוחה את העניין בגלל כל מיני סיבות. אולם לאחרונה הבהן שלי פשוט על הפנים, לא מתכופפת, כאבים עזים, קושי בהליכה והבנתי שכנראה אין מנוס מניתוח. מה עליי לעשות??? אודה על שמות של מומחים טובים בתחום! חג שמח ותודה!!!

27/04/2011 | 14:45 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מה עליי לעשות??? -כנראה שניתוח. אודה על שמות של מומחים טובים בתחום! - אני מנוע מלהמליץ בפורום זה. בדקי באתר - www.rofe.co.il. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול