שקום לאחר שבר מאמץ במסרק 5 בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

23/04/2011 | 13:40 | מאת: עדי

לפני כ3 חודשים אבחן השבר הנ"ל.לאחר טפול במגף הליכה מנוחה וכו', השבר לא התאחה. למרות זאת האורטופד אמר לי לחזור לאט להליכות וכו',ואם יהיו כאבים לנוח באמצע.כך אני נוהגת.אולם קשה לי לחזור להליכה כמו קודם,אולי בגלל חוסר כושר ?ואולי בגלל כאבים באגן הרגל הבריאה שעשתה עבודה כפולה במשך 3 חודשים.? האם כדאי לעשות פיסיוטרפיה? האם יש סיכוי שהשבר יתאחה אי פעם? לתשובתך אודה

27/04/2011 | 14:42 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אולי בגלל חוסר כושר ? - אולי. ואולי בגלל כאבים באגן הרגל הבריאה שעשתה עבודה כפולה במשך 3 חודשים.? - אולי. האם כדאי לעשות פיסיוטרפיה? - אפשר. האם יש סיכוי שהשבר יתאחה אי פעם? - קיים סיכוי טוב לכך, במידה ותתני מספיק מנוחה לרגל. בברכה - דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול