הסתיידות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

21/04/2011 | 09:43 | מאת: רונית

שלום רב אני רוצה לשאול - מצאו לי הסתיידות בקרסול ליד פטישון חיצוני. מה זה הסתיידות? איך היא נוצרת? האם יש מה לעשות כדי לטפל בה? האם היא יכולה להסביר כאבים של הקרסול באזור הזה? האם זה יכול להיות תוצאה של נקע? תודה רונית

27/04/2011 | 14:24 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מה זה הסתיידות? איך היא נוצרת? - הסתיידות יכולה לנבוע מסיבות שונות. זה בד''כ נובע כתגובה לפגיעה מקומית. האם יש מה לעשות כדי לטפל בה? - תלוי מה זה גורם קלינית. האם היא יכולה להסביר כאבים של הקרסול באזור הזה? - כן. האם זה יכול להיות תוצאה של נקע? - כן. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול