Ocd בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

18/04/2011 | 22:28 | מאת: רוני

שלום, אני חיילת בת 19 וחצי ואיתרו אצלי OCD באורך של 11.5 מ?מ ובעומק של 7 מ?מ בקרסול. בנוסף הmri הראה נוזל ובצקת באזור.. המליצו לי לעשות אורטוסקופיה אבל אני מתלבטת כי הבנתי שיש לזה רק 80% סיכויי הצלחה ואני לא יודעת אם מספיק כואב לי כרגע בשביל לעבור את הניתוח. אולי תוכל להביע את דעתך ולספר לי קצת על הניתוח ועל ההחלמה ממנו.. כמה זמן ואיזה שיקום צריך לעשות. תודה מראש :)

25/04/2011 | 14:36 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אולי תוכל להביע את דעתך ולספר לי קצת על הניתוח ועל ההחלמה ממנו.. כמה זמן ואיזה שיקום צריך לעשות. - מדובר בניתוח שמבוצע בהרדמה כללית,לאחר הניתוח צריך מספר שבועות שיקום, דרכיה חלקית, קביים, פיזיוטרפיה וכ''ו. לוקח כחצי שנה עד שרואים תוצאה סופית. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול